Piecha doet vorige Mercedes V-klasse/Vito

Nieuwe aandacht voor oude bus

Piecha Mercedes-Benz V-klasse
Piecha Mercedes-Benz V-klassePiecha Mercedes-Benz V-klassePiecha Mercedes-Benz V-klassePiecha Mercedes-Benz V-klassePiecha Mercedes-Benz V-klassePiecha Mercedes-Benz V-klassePiecha Mercedes-Benz V-klassePiecha Mercedes-Benz V-klasse
Tuner Piecha Design laat de actuele auto's even voor wat ze zijn en stort zich volledig op de vorige generatie V-klasse/Vito.

We kennen vooral de aangepaste exoten die de werkplaats van tuner Piecha verlaten. Dat de Duitsers ook wel raad weten met een bus, in dit geval de vorige generatie V-klasse/Vito, blijkt vandaag.

Piecha Design schroeft zijn Vantura-RS-bodykit op de praktisch ingestelde Mercedes-Benz. Daarmee maakt de tuner de bus naar eigen zeggen "[...] weer trendy". De bodykit bestaat uit een € 595 kostende lip voor onder de voorbumper. De voorbumper is tegen extra betaling te voorzien van led-verlichting. Verder komen we sideskirts, een spoiler achterop vier prominent aanwezige uitlaatpijpen tegen op de, in dit geval, Viano. Ook 19-inch lichtmetaal is van de partij, al moet hier € 1.470 voor worden neergeteld.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum