Opnieuw in beeld: Mercedes-AMG GT Concept

EQ-power en actieve aerodynamica!

Opnieuw in beeld: Mercedes-AMG GT Concept
Opnieuw in beeld: Mercedes-AMG GT ConceptOpnieuw in beeld: Mercedes-AMG GT ConceptOpnieuw in beeld: Mercedes-AMG GT ConceptOpnieuw in beeld: Mercedes-AMG GT ConceptOpnieuw in beeld: Mercedes-AMG GT ConceptOpnieuw in beeld: Mercedes-AMG GT ConceptOpnieuw in beeld: Mercedes-AMG GT Concept
Mercedes-Benz heeft een nieuwe teaservideo gepresenteerd waarin de AMG GT Concept uitvoeriger in beeld wordt gebracht.

Dit weekend werd bekend dat Mercedes-Benz grote plannen heeft voor Genève. In de vorm van de Mercedes-AMG GT Concept blikken de Duitsers vooruit op een nieuwe variant voor de AMG GT-familie, een auto met twee portieren extra, waarmee Mercedes-Benz op termijn de Porsche Panamera het vuur na aan de schenen wil leggen. Vandaag duikt de auto opnieuw op, ditmaal in een video.

In de teaservideo worden diverse details van de concept-car getoond. Tot op heden niets wereldschokkends, al kunnen we er wel nieuwe kennis uit destilleren. Zo duikt in een flits een 'EQ Power'-logo op, iets dat weggeeft dat het studiemodel over enige vorm van elektrificatie komt te beschikken. Mercedes-Benz gebruikt de EQ-benaming namelijk voor zijn elektrolabel. Ook zien we luchtopeningen in de bumper die zich lijken te kunnen openen en sluiten.

De auto, die naar verluidt GT4 gaat heten, probeert mogelijk volgend jaar al zijn tanden in een voor Mercedes-Benz nieuw segment te zetten.

Video

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.