Opel Zafira Life krijgt prijskaartje

2021 ook als EV

Opel Zafira Life

Begin januari verraste Opel vriend en vijand tijdens de onthulling van de nieuwe Zafira. De Duitsers hebben namelijk besloten om de personenversie van de Vivaro-besteller om te dopen tot Zafira Life. De Nederlandse importeur laat nu weten hoe groot de investering voor een nieuw exemplaar is.

Instappen in de nieuwe Zafira Life kan vanaf € 56.406. Dit is een prijs mét btw en bpm, want het gaat hier uiteraard om een personenwagenversie en niet om een bestelbus op grijs kenteken. Mocht de Zafira Life in handen van een taxibedrijf of andere onderneming vallen, dan kan dat vanaf € 31.499. Voor deze bedragen lepelt Opel een 2,0-liter dieselmotor met 150 pk in de Zafira. De versnellingspook bedient een handgeschakelde zesbak. Qua formaat krijg je een standaard Zafira Life. Deze versie is ook leverbaar met de krachtiger 2.0 diesel met 180 pk en achttrapsautomaat. Deze variant kost minimaal € 60.764.

Instappen in de verlengde versie met de 150 pk sterke diesel kan vanaf € 58.405 (€ 32.399 exclusief btw en bpm). De verlengde versie is € 3.448 duurder. Het enige leveringspakket is de Innovation met standaard cruisecontrol en Apple CarPlay en Android Auto. Een panoramadak (€ 1.572 inclusief btw en bpm), multimedia met ingebouwde navigatie (€ 725 inclusief btw en bpm) en een achteruitrijcamera (€ 967 inclusief btw en bpm) zijn optioneel leverbaar.

Voor begin 2021 staat een volledig elektrische Zafira Life op ons te wachten.

PRIVATE LEASE Opel

Lezersreacties (37) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.