Opel Grandland aangepakt door Irmscher

Facelift? Direct op de schop!

Irmscher Opel Grandland

De Opel Grandland verloor bij zijn facelift de 'X' achter de naam, maar kreeg er vooral een flink modernere neus voor terug. Nu de Grandland zo anders oogt, wil ook Irmscher er opnieuw zijn kunsten op loslaten.

De Opel Grandland X verdween in juni van het toneel. Althans, toen werd de Opel Grandland onthuld, de gefacelifte Grandland X. Opel schroefde zijn nieuwe 'Vizor Grille' erop en dat geeft de SUV direct een heel ander voorkomen. Het kan allemaal echter nog wat beter, vindt Irmscher. De Duitse tuner, die kind aan huis is bij Opel, geeft de Grandland een aantal uiterlijke nieuwigheden mee. Aan de motor gebeurt nog even niets.

De Grandland krijgt door het werk van Irmscher (naar wens) een nog verder aangepaste neus. De chroomstrip die de koplampen op het oog met elkaar verbindt, is verdwenen. Verder zijn alle normaal verchroomde of zilvergrijze accenten nu in het zwart uitgevoerd. Het geeft de Grandland al met al een beduidend minder 'vriendelijk' neusje. Overigens is dit allemaal tegen meerprijs, je kunt (zie foto 3 en 4) het ook bij het bekende verhaal laten.

Verder heeft Irmscher de Grandland drie centimeter verlaagd en staat de auto nu op nieuw 20-inch lichtmetaal. Het betreft wielen van Irmscher zelf, 'Heli Star' genaamd. Die zijn zowel in het zwart als zilvergrijs verkrijgbaar. Opvallend zijn ook de treeplanken die Irmscher op de dorpels monteert. Tenslotte zorgt een optionele Irmscher-sticker op de flanken ervoor dat je kunt laten zien dat je iets bijzonders rijdt.

PRIVATE LEASE Opel Grandland

Alphabet
Opel Grandland 1.6 Turbo Hybrid 224pk GS Line (5D/8A)
€ 709
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.