Nu ook Fisker Cabrio met Corvette V8

VL Automotive Destino Cabrio schetsen
Vorig jaar kwamen in Detroit de Destino tegen, een Fisker Karma met een Corvette-blok onder de kap. Dit jaar presenteert het verantwoordelijke VL Automotive de dakloze variant van dat project.

Een officiële naam heeft VL Automotive, een onderneming van oud-GM topman Bob Lutz, nog niet. Wel krijgen we middels deze schetsen een indruk van wat we kunnen verwachten op de beursvloer van Detroit.

Opvallend is het feit dat dit studiemodel over slechts twee deuren beschikt, waar de reguliere Karma en ook derivaat-Destino vier portieren huisvest. Wat er in de neus komt te liggen, is nog niet bekend. Ga er in ieder geval maar van uit dat VL Automotive de elektrische aandrijflijn van de Karma heeft vervangen voor een roffelende achtcilinder. De Destino die we eerder zagen beschikte namelijk over een 556 pk sterke 6,2 liter V8.

Volgens de schetsen is het interieur rijkelijk bedeeld met van Katzkin afkomstig leder. Wanneer we de auto in de verkoop gaat, is nog niet bekend.

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.