Nissan stelt basisprijs 370Z naar beneden bij

Nissan stelt basisprijs 370Z naar beneden bij
Nissan heeft de instapversie van de 370Z een paar duizend euro goedkoper gemaakt en tegelijkertijd de Nismo-topversie aan het leveringsprogramma toegevoegd.

Wie een nieuwe 370Z Coupé wil, moet minimaal € 76.900 meenemen naar de Nissan-dealer. Een hoop geld, maar toch € 3.000 minder dan voorheen. De instapversie is voorzien van onder andere 18-inch lichtmetalen wielen, automatische airconditioning, aluminium pedalen, een sperdifferentieel en toerentalsynchronisatie.

De topversie van de 370Z Coupé is de Nismo, waarbij het vermogen en koppel van de 3,7-liter V6 zijn toegenomen naar respectievelijk 344 pk (+ 16 pk) en 371 Nm (+ 8 Nm). Om het sportieve karakter van deze versie te accentueren, werden de veren 14 procent stijver gemaakt en werden aan voor- (+ 23 procent) en achterkant (+ 41 procent) hardere dempers gemonteerd.

Een veerpootbrug zorgt voor extra stijfheid van de koets. Over de uiterlijke aanpassingen schreven we al toen de Nismo-versie officieel werd gepresenteerd. Het prijskaartje vermeldt een bedrag van € 88.900.

De nieuwe versies van de Nissan 370Z zijn vanaf heden leverbaar, de prijzen van de Roadster beginnen bij € 82.200.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (40) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.