Nieuwe schets Volkswagen NMS

Volkswagen New Midsize Sedan
De Volkswagen die speciaal voor de Amerikaanse markt ontwikkeld wordt, krijgt vorm. Opnieuw is er een schets van de New Midsize Sedan, de auto die het in de VS moet gaan opnemen tegen auto's als de Toyota Camry.
Volkswagen heeft een nieuwe strategie voor de Noord-Amerikaanse markt uitgedacht. Er worden twee nieuwe modellen ontwikkeld, een voor Amerikaanse begrippen kleine sedan, die bij ons als Jetta-opvolger leverbaar is vanaf eind 2010 en een zogenaamde New Midsize Sedan. Een auto die qua afmetingen iets boven de Passat zal zitten. Dat is ook het model wat hij aan de andere kant van Atlantische Oceaan moet doen vergeten. De auto die nu nog als NMS bekend is, komt dan ook niet onze kant op. Volkswagen produceert de auto uiteraard in de VS, in de fabriek in Chattanooga, Tennessee. De Jetta-opvolger, waarvan we al spionagebeelden hebben gezien loopt net als de huidige Jetta in Mexico van de band.

PRIVATE LEASE Volkswagen

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.