Nieuwe Range Rover Sport strekt de benen

Range Rover Sport
Range Rover SportRange Rover SportRange Rover SportRange Rover SportRange Rover Sport
Gisteren mochten we met de nieuwe Range Rover beunen door de zandduinen van Marokko. Ook de sportievere Range Rover Sport krijgt een vervanger, en hij laat zijn bestickerde verschijning weer even aan de buitenwereld zien.

Eigenlijk is het uiterlijk van de nieuwe Range Rover Sport geen hele grote verrassing meer. De Sport zal hetzelfde principe volgen als zijn voorganger; een sportiever gelijnde Range Rover met een schuiner geplaatst achterraam. Op motorisch vlak zal hij de Range Rover niet al te veel ontlopen. Onze spionagefotograaf zette de nieuwe Sport op de gevoelige plaat, die even de benen strekte voor een testronde. De camouflage lijkt een aangepaste neus te verbergen, ook lijken de achterlichtunits smaller dan die van de Range Rover. Het lijkt alsof Land Rover hier de stijl van de gedrongen Evoque volgt. We verwachten de nieuwe Ranger Sport volgend jaar op de markt.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.