Nieuwe Range Rover Evoque duikt mogelijk op

Zou dit ‘m zijn?

Land Rover Range Rover Evoque gelekt
Spyshots Land Rover Range Rover EvoqueSpyshots Land Rover Range Rover EvoqueSpyshots Land Rover Range Rover EvoqueSpyshots Land Rover Range Rover EvoqueLand Rover Range Rover EvoqueRange Rover EvoqueRange Rover EvoqueRange Rover EvoqueRange Rover EvoqueRange Rover Evoque facelift

Het is nog drie nachtjes slapen voor we officieel kennismaken met de tweede generatie van de Range Rover Evoque. Mogelijk hoeven we niet tot dan te wachten om te weten hoe het model er uitziet, want deze plaat verscheen nu al op het internet.

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen: het is moeilijk om te zeggen of dit écht een gelekte foto van de nieuwe Evoque is. Na de eerste spionagebeelden bleek al dat de compacte SUV meer een evo- dan een revolutie zou ondergaan. Voor zover we konden zien, zijn de hoofdlijnen van het modieuze model ongewijzigd gebleven. Dit zien we ook op dit gelekte beeld terug. Verder zien we op de foto veel elementen terug uit de Velar, wat in de lijn der verwachtingen lag. De koets is in vergelijking met de huidige flink strakgetrokken en ook sommige vormen uit de neus en bij de achterlichten herkennen we van de Velar. Ook de automatisch uitschuifbare handgrepen hebben we eerder gezien. De schermafbeelding circuleerde op het Franse Worldscoop en lijkt van een Frans medium te zijn overgenomen, getuige de tekst onderaan de foto.

De Range Rover Evoque is een onverwacht groot succes geworden voor Land Rover. Met jaarlijks meer dan 100.000 verkochte exemplaren heeft Land Rover met de hippe cross-over een geheel nieuwe klantenkring aangeboord. Waarschijnlijk hebben de ontwerpers er daarom ook voor gekozen om het uiterlijk van de auto niet rigoureus te veranderen. Aankomende donderdag wordt de nieuwe Evoque in Engeland gepresenteerd. Dan weten we zeker of we hier al een - onbedoeld - voorproefje van de auto hebben gekregen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.