Nieuwe Giant Kia Picanto langs A2 Breukelen

Picanto made in Holland

Giant Picanto 2
Onlangs dankte Kia Nederland de reuze-Picanto af die het hoofdkantoor langs de A2 bij Breukelen markeerde. Maar die lege plek is vanmiddag weer gevuld.

Sinds 2011 sierde een reusachtige Kia Picanto het pand van de importeur naast de A2 bij Breukelen. Hoe die auto daar destijds terechtkwam, schreven we twee weken geleden al ter gelegenheid van zijn afzwaaien. De plexiglas auto was op en ging naar de sloop, maar het gapende gat dat de ietwat door de tand des tijds aangevreten Picanto uit 2011 achterliet, is vanmiddag al weer opgevuld door een maxiatuur van de onlangs geïntroduceerde nieuwe generatie Picanto. Ruwweg is de nieuwe even groot als de vorige, maar conform de werkelijkheid is hij langer, lager en breder geworden, zodat de nieuwe reus 8,5 meter lang, 3,8 meter hoog en 3,5 meter breed is.

De nieuwe Picanto mag dan veel uiterlijke overeenkomst vertonen met zijn voorganger, het nieuwe schaalmodel is uitvoerd in 'shiny red', zodat verwisseling met de vorige, oranje overgespoten groene tweede generatie Picanto is uitgesloten. Een ander groot verschil, hoewel niet zichtbaar, is dat deze nieuwe Giant Picanto niet in Korea, maar in ons eigen Nederland is gebouwd.

PRIVATE LEASE Kia Picanto

DirectLease
Kia Picanto 1.0 DPi ComfortLine 4-zits (5D/5H)
€ 299
 
Kia
Kia Picanto 1.0 DPi ComfortLine 4-zits (5D/5H)
€ 304
 
Leaseplan
Kia Picanto 1.0 DPi DynamicLine 4-zits (5D/5H)
€ 344
 
Alphabet
Kia Picanto 1.0 DPi DynamicPlusLine 4-zits (5D/5H)
€ 349
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.