Nieuwe Business uitvoeringen van Avensis en Verso

Toyota Verso
Om de verkopen van de Verso en de Avensis een zetje in de goede richting te geven, introduceert Toyota Business-uitvoeringen. En dat betekent natuurlijk voordeel!
Van de Verso zijn voortaan drie versies beschikbaar. De Comfort, de Business en de Dynamic Business. De Business-uitvoering vervangt de Aspiration en de Dynamic Business neemt de plek in van de Dynamic, Panoramic én de Executive.
De Business kent geen meerprijs ten opzichte van de Aspiration. De uitrusting is echter uitgebreid met een Full Map navigatiesysteem, parkeerhulpcamera en 17-inch lichtmetaal en een panoramadak. Het voordeel bedraagt zodoende 3.450 euro, aldus Toyota.
Wie nog meer spullen wil, doet er goed aan de Dynamic Business te bestellen. Die voegt het volgende aan de uitrusting van de Dynamic toe: touchscreen navigatie met harddisk en jukeboxfunctie, stoelverwarming vóór, Smart Entry, zonneschermen in de achterportieren, privacy glass, een zelfdimmende binnenspiegel, automatisch inschakelende dimlichten en een regensensor. De meerprijs ten opzichte van het verdwijnende model is 600 euro, waardoor het voordeel 3.300 euro bedraagt.
De Avensis Dynamic maakt plaats voor de Business. De extra uitrusting bestaat uit een parkeerhulpcamera, touchscreen Full Map navigatie, privacy glass (Wagon) en 17-inch lichtmetaal. Het voordeel bedraagt 2.130 euro. De uitrusting van de Executive Business blijft gelijk, alleen de lichtmetalen wielen van deze topversie hebben een ander design gekregen.

Lezersreacties (101) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.