Nieuw actiemodel van de Kia Picanto

Kia Picanto BusinessLine Navigator
Kia heeft tijdelijk een uitgebreidere versie van de Picanto Businessline in de aanbieding. Hij is alleen leverbaar als vijfdeurs en heet Businessline Navigator.

Businessline Navigator, het klinkt als een luxueus uitgeruste kolos van Lincoln, maar niets is minder waar. Kia heeft de Picanto Businessline tijdelijk als Businessline Navigator in de showroom staan. Tegen een meerprijs van 495 euro krijg je het Navigator-pakket meegeleverd, een uitgebreid navigatiesysteem.

Standaard beschikt het actiemodel over airco, ledverlichting voor en achter, mistlampen, elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels, elektrisch bedienbare ruiten rondom, Bluetooth-connectiviteit, een multifunctioneel stuurwiel en leer op zowel het stuur als de pookknop. Let wel, we hebben het hier over een A-segmenter...

De Businessline Navigator is alleen te krijgen als vijfdeurs-Picanto en in alle gevallen ligt het 1.0-liter driecilinder met 69 pk in de neus. Zijn vanafprijs bedraagt 11.990 euro.

PRIVATE LEASE Kia Picanto

Arval
Kia Picanto 1.0 DPi ComfortLine 4-zits (5D/5H)
€ 286
 
Kia
Kia Picanto 1.0 DPi ComfortLine 4-zits (5D/5H)
€ 304
 
DirectLease
Kia Picanto 1.0 DPi ComfortLine 4-zits (5D/5H)
€ 309
 
Leaseplan
Kia Picanto 1.0 DPi ComfortLine 4-zits (5D/5H)
€ 335
 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum