Mopar met twee dikke Jeeps Renegade in Detroit

Mopar Jeeps Renegade
Mopar heeft z'n accessoirekasten opengetrokken en heeft twee aangeklede Jeeps Renegade meegenomen naar de North American International Auto Show in Detroit.

De Jeep Renegade heeft van zichzelf al een vrij opvallende verpakking, maar Mopar - de personaliseringsafdeling van Fiat Chrysler Automobiles - heeft de aan de Fiat 500X gerelateerde avonturier in twee extra dikke jassen gehesen.

De blauwgrijze versie is voorzien van 'Urban Mopar'-onderdelen, inclusief oranje details. We komen de opvallende kleur tegen in de grille, op de dakrails, het plastic rond de spiegelkappen en in het zwarte lichtmetaal. Het zitmeubilair heeft leren bekleding, Mopar-logo's en - jawel - premium vloermatten.

Het Commando Green gespoten exemplaar is versierd met 'Off-road' Mopar-accessoires. Hij is gebasseerd op de Trailhawk-uitvoering en voorzien van wit-grijs stickerwerk. Op het dak vinden we een bagagerek en op de plek waar de kentekenplaat komt te zitten, zien we een kleine knipoog naar het verleden: de Willy's Jeep.

De twee aangeklede Renegades zullen niet direct als actiemodellen op de markt verschijnen. Ze dienen in dit geval als uithangbord voor Mopar, en moeten laten zien in hoeverre je je Renegade kunt laten aanpassen.

PRIVATE LEASE Jeep Renegade

DirectLease
Jeep Renegade 1.5T e-Hybrid Limited (5D/7A)
€ 579
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.