Modeljaar-update voor Mitsubishi ASX

Als Outlander Sport in de Verenigde Staten

Mitsubishi ASX 2018
Mitsubishi ASX 2018Mitsubishi ASX 2018Mitsubishi ASX 2018Mitsubishi ASX 2018Mitsubishi ASX 2018Mitsubishi ASX 2018Mitsubishi ASX 2018
In de categorie 'minimale wijzigingen' hebben we vandaag de Mitsubishi ASX op de planken staan. De cross-over laat zijn nieuwe details tijdens de New York International Auto Show zien.

Mitsubishi Motors North America, de Noord-Amerikaanse afdeling van het merk, neemt de Outlander Sport in iets gewijzigde vorm mee naar New York. De auto die wij in Europa als ASX kennen, werd in 2015 gefacelift en is nu opnieuw aan de beurt.

De aanpassingen zijn zeer subtiel. Mitsubishi voegt led-dagrijverlichting toe aan de voorbumper en deelt de grille en ondergrille opnieuw in. Aan de achterzijde vinden we een nieuwe bumper en tussen de achterlichten is een chroomkleurige strip geplaatst. Verder krijgt de ASX een groter scherm voor het infotainmentsysteem, dat nu 7 inch meet. Informatie voor de Nederlandse markt volgt spoedig.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.