Mitsubishi verlaagt prijs i-MiEV aanzienlijk

Mitsubishi	i-MiEV
Mitsubishi heeft de prijs van de i-MiEV behoorlijk naar beneden bijgesteld. De elektrische Japanner wordt zomaar even 8.470 euro goedkoper!

Voorheen moest voor de elektrische i-MiEV minimaal 28.460 euro worden neergeteld. Dat was al stukken minder dan wat Mitsubishi aanvankelijk voor z'n zoemende stadsrakker wilde hebben: 32.830 euro. Mitsubishi doet z'n kleintje in de aanbieding, waardoor z'n prijs met 8.470 euro zakt naar 19.990 euro.

Daarmee heeft Mitsubishi - als we de Renault Twizy even vergeten - de goedkoopste volledig elektrische auto van Nederland in de showrooms staan. De 16 kWh-accu is inbegrepen bij de prijs van de i-MiEV, er zijn verder dus geen maandelijks bijkomende kosten.

Met een volgeladen accupakket komt de i-MiEV zo'n 160 kilometer ver. Via een mode-3 (Mennekes) laadkabel is-ie in zes uur weer vol. Wie een snellader aansluit, kan de Japanner in 30 minuten tijd tot 80 procent opladen.

Standaard beschikt de Mitsubishi over zaken als airco, stoelverwarming, verwarmbare buitenspiegels, radio/cd-speler met usb-aansluiting, leerafwerking op het stuur en de pookknop, led-achterlichten en privacy glass.

Lezersreacties (54) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.