Mitsubishi Space Star als Libelle-edition

Leuk voor moederdag

Mitsubishi Space Star Libelle
Mitsubishi Space Star LibelleMitsubishi Space Star LibelleMitsubishi Space Star LibelleMitsubishi Space Star LibelleMitsubishi Space Star LibelleMitsubishi Space Star LibelleMitsubishi Space Star LibelleMitsubishi Space Star LibelleMitsubishi Space Star LibelleMitsubishi Space Star Libelle

Speciaal voor het 85-jarige jubileum van het tijdschrift Libelle slaat het vrouwenblad de handen ineen met Mitsubishi. Samen komen zij met, je raadt het al, 85 speciale edities van de Space Star.

Vanaf vandaag staat de zogenoemde Libelle Space Start bij de Mitsubishi-dealers. Een oplettend oog is nodig, want alleen door een paar subtiele details weet je dat je met deze speciale editie te maken hebt. Aan de buitenkant verklappen de stootlijsten met Libelle-logo’s dat het om deze editie gaat, binnenin verwerkt Mitsubishi het logo in de vloermatten. De Space Star is verder rijk uitgerust met onder andere een navigatiesysteem, Apple CarPlay en Android Auto en een licht- en regensensor.

De Libelle Space Star is in acht kleuren leverbaar, waaronder de afgebeelde ‘Wine Red’. Onder de kap lepelt Mitsubishi de 1,0-liter benzinemotor met 71 pk. Instappen kan vanaf € 16.185 met een handgeschakelde vijfbak. De Libelle Space Star met CVT-automaat kost € 18.185. Het is ook mogelijk om auto als Private Lease te rijden. Over een looptijd van 48 maanden met een kilometertax van jaarlijks 10.000 kilometer kost de auto € 249 per maand. Voor overige Pivate Lease-prijzen van reguliere Space Stars klik je hier.

PRIVATE LEASE Mitsubishi Space Star

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (31) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.