Minieme modeljaarupdate voor Renault Scénic

Ook nieuwe uitvoering voor Talisman

Minieme modeljaarupdate voor Renault Scénic
Renault heeft de Scénic een zeer bescheiden modeljaarupdate gegeven. Daarnaast krijgt de Talisman er een nieuwe uitvoering bij.

De huidige vierde generatie van de Scénic is sinds 2016 in de showrooms te vinden en de ruimtelijke Fransman gaat het nieuwe modeljaar met een aantal kleine wijzigingen in. Daarmee treedt de Scénic in de voetsporen van grote broer Espace die begin vorige maand iets werd gemoderniseerd.

Bij de Scénic komt de modeljaarupdate tot uiting in mistlampen die gebruikmaken van led-techniek (vanaf uitvoeringsniveau Zen). Daarnaast heeft Renault de afwerking van het Bose audiosysteem verbeterd.

Groter nieuws komt in de vorm van een volledig nieuwe uitvoering voor de Talisman. De Série Signature Limousin gedoopt versie staat tussen de Intens en de Initiale Paris. De uitvoering beschikt over lederen bekleding, speciale 18-inch lichtmetalen wielen als toevoeging op de standaarduitrusting van de Intens. Andere extra's zijn zakan als parkeersensoren rondom, een achteruitrijcamera, een Bose Surround-audiosysteem en zesvoudig elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen met massagefunctie. Deze nieuwe uitvoering is te krijgen in combinatie met alle motorvarianten met uitzondering van de dCi 110. De meerprijs bedraagt 2.000 euro ten opzichte van de Itens-versie.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum