Mercedes V-klasse leverbaar met AMG Line

Omdat er altijd een schepje bovenop kan

Mercedes-Benz V-klasse AMG Line
Mercedes-Benz V-klasse AMG LineMercedes-Benz V-klasse AMG LineMercedes-Benz V-klasse AMG LineMercedes-Benz V-klasse AMG LineMercedes-Benz V-klasse AMG LineMercedes-Benz V-klasse AMG LineMercedes-Benz V-klasse AMG LineMercedes-Benz V-klasse AMG LineMercedes-Benz V-klasse AMG Line
De Mercedes V-klasse is van zichzelf al geen schraal aangekleed busje maar met de AMG Line maak je er helemaal een rijdend verwencentrum van.

Vorig jaar kregen we begin januari de nieuwe V-klasse voorgeschoteld, waarmee Mercedes liet zien dat je geen S-klasse hoeft te rijden om te kunnen baden in weelde. Maar omdat er natuurlijk altijd nog een schepje bovenop kan - zeker bij Mercedes-Benz - hebben de Duitsers nu het AMG Line-pakket voor de V-klasse gepresenteerd.

Het pakket bestaat uit een nieuw front met grotere luchtinlaten, subtiele side skirts en 19-inch AMG-wielen. De optielijst vermeldt verder nog een groot panoramadak, een middenconsole met koelkastje, verwarmbare bekerhouders met led-verlichting, twee iPad-houders achterin en airco voor de achterpassagiers.

De uiterlijke kenmerken komen sterk overeen met wat we eerder dit jaar in Genève zagen op de Concept V-ision, een studiemodel voor een plug-inhybride V-klasse. Het AMG Line-pakket bestaat verder uit een 15 mm verlaagd sportonderstel, 17-inch remschijven en remklauwen met daarop 'Mercedes-Benz' geprint. Een setje aluminium pedalen en carbon en aluminium accenten binnenin maken het plaatje af.

Wat het AMG Line-pakket voor de Mercedes V-klasse kost, is op dit moment nog niet bekend.

.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum