Mercedes-Benz belicht binnenste CLA-klasse

Laat er licht zijn

Mercedes-Benz CLA teaser

Mercedes-Benz trekt zeer binnenkort het doek van de nieuwe CLA-klasse. Vandaag belicht het merk het binnenste van het nieuwe model.

Mercedes-Benz heeft gadget- en techbeurs Consumer Electronics Show (CES) uitgekozen als podium om de nieuwe, tweede generatie van de CLA-klasse aan het wereldpubliek voor te stellen. De nieuwe sedan, die als sportiever alternatief voor de A-klasse Limousine gaat gelden, krijgt natuurlijk het MBUX-multimediasysteem dat debuteerde in broertje A-klasse. Daarnaast lijkt Mercedes-Benz de CLA-klasse van een nieuwe gimmick te voorzien.

Zo krijgen we vandaag een teaservideo te zien waarin het binnenste van de CLA-klasse wordt belicht. In letterlijke zin. De CLA lijkt te worden uitgerust van een bewegingssensor die de verlichting in het hemeltje activeert. Waarschijnlijk werkt het nieuwe systeem alleen als er zich niemand op de bijrijdersstoel bevindt en hier toch beweging wordt waargenomen.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz CLA

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum