Meer prijzen voor nieuwe Volkswagen Caddy

1.5 TSI naast 2.0 TDI's

Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Caddy CargoVolkswagen Caddy CargoVolkswagen Caddy CargoVolkswagen CaddyVolkswagen Caddy CargoVolkswagen Caddy Cargo

Volkswagen breidt de prijslijst van de Caddy Cargo uit. De jongste generatie Caddy is er nu ook met benzinemotoren en met een krachtigere dieselversie.

Volkswagen plakte eerder al Nederlandse prijzen op de dieselversies van de nieuwe Caddy Cargo, de bestelwagenuitvoering van de recentste Caddy. Die was al verkrijgbaar met 75 pk en 102 pk sterke 2.0 TDI's, maar voortaan valt er meer te kiezen.

De € 14.700 kostende Caddy met 75 pk sterke 2.0 TDI uitgevoerd als Economy Business blijft de instapversie. Die handgeschakelde variant heeft met de 102 pk 2.0 TDI een iets krachtiger alternatief (€ 17.700). Vanaf nu kun je de Caddy Cargo ook met een 2.0 TDI van 122 pk bestellen. Waar de 75 pk en 102 pk sterke 2.0 TDI's altijd zijn gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak, kun je de 122 pk sterke variant met een handbak en met een DSG-automaat met zeven versnellingen aanschaffen. De versie met handbak kost minimaal € 18.700 terwijl je voor een DSG-automaat € 20.650 moet neertellen.

Wolfsburg zet nu ook een benzinemotor op de prijslijst van de Caddy Cargo. Wie bij voorkeur benzine tankt, kan zijn oog laten vallen op de 1.5 TSI met 114 pk. Deze krachtbron wordt geleverd met een handgeschakelde zesbak, maar desgewenst ook met een DSG-automaat. De handgeschakelde versie kost minimaal € 16.900, terwijl Volkswagen voor de automaat minstens € 18.850 wil zien. Let wel, alle hier genoemde prijzen zijn exclusief btw en bpm. Daarbij gaat het in alle gevallen om de naamloze standaarduitvoeringen. Voor de uitrustingsniveaus Trend, Comfort, Style en 1st Edition betaal je meerprijzen van achtereenvolgens € 400, € 1.050, € 1.650 en € 2.150.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (29) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum