Mazda Hazumi Concept in vol ornaat

Mazda Hazumi Concept
Vorige week plaagde Mazda ons met het neusje van de Hazumi Concept. Vandaag zien we meer van de auto, die op de Autosalon van Genève als voorproefje op de nieuwe 2 gepresenteerd gaat worden.

De Japanners zijn druk bezig om hun modellengamma te verversen. De 3 en 6 maakten onlangs indruk met hun dynamische verpakking en ook de Sky Activ-motoren, waarbij eens niet voor downsizen werd gekozen, gooien hoge ogen. De 2 wacht nog op een opvolger, en deze Hazumi Concept is daar een voorproefje op.

Vorige week konden we er al even aan het neusje van de Hazumi snuffelen, vandaag is de rest van de auto op internet verschenen. De Hazumi, waarvan de naam staat voor 'een krachtige sprong', vertoont duidelijk overeenkomsten met de 3 en 6, en dat is bepaald geen slechte eigenschap.

Onder de kap verwachten we uiteraard de Sky Activ-blokken tegen te komen. Nog even geduld, begin volgende maand wordt de Hazumi Concept in Genève volledig uit de doeken gedaan.

PRIVATE LEASE Mazda 2

Leaseplan
Mazda 2 e-SkyActiv-G 90 Centre-Line (5D/6H)
€ 379
 
Mazda
Mazda 2 Hybrid Pure (5D/CVT)
€ 429
 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum