Maserati GranCabrio Sport geprijsd

Maserati GranCabrio Sport
Terwijl collega Roy Kleijwegt voor u in Italië de Maserati GranCabrio Sport aan de tand(en) voelt, zijn wij al weer met beide benen op de grond beland. We hebben de prijslijst namelijk binnen.

Maserati presenteert de GranCabrio Sport, die tien pk meer heeft dan het standaard model en een stuk sportiever is afgesteld. De prijs van dit snoepje is 214.044 euro. Een normale open drietand mag weg voor 201.109 euro.

Altijd mooi bij dit soort prijslijsten zijn de opties. Neem bijvoorbeeld de remklauwen die voor een meerprijs van 683 euro te bestellen zijn in het zwart, blauw, geel, zilver of titaniumkleur. Wie een softtop en interieurkleur 'op verzoek' aanvinkt, betaalt 1.366 euro extra.

Metallic lak is eveneens 1.366 euro, en een zogeheten 'out of range' lakkleur is 2.760 euro. Parelmoerwit levert Maserati voor 8.970 euro maar wie een matte kleur wil moet helemaal diep in de buidel tasten: dat kost 20.700 euro extra – bijna drie Fiats Panda!

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.