Maserati Ghibli Ermenegildo Zegna in Parijs

Maserati Ghibli Ermenegildo Zegna in Parijs
Maserati Ghibli Ermenegildo Zegna in ParijsMaserati Ghibli Ermenegildo Zegna in ParijsMaserati Ghibli Ermenegildo Zegna in ParijsMaserati Ghibli Ermenegildo Zegna in ParijsMaserati Ghibli Ermenegildo Zegna in ParijsMaserati Ghibli Ermenegildo Zegna in ParijsMaserati Ghibli Ermenegildo Zegna in ParijsMaserati Ghibli Ermenegildo Zegna in Parijs
Maserati heeft z'n Ghibli met een extra luxueus sausje overgoten. Het resultaat is de Ermenegildo Zegna Edition, die in Parijs staat te schitteren.

Vorig jaar toonde Maserati op de IAA in Frankfurt al de Quattroporte Ermenegildo Zegna Concept, een voorproefje van een gelimiteerde uitvoering. Nu krijgt ook z'n kleinere broer - de Ghibli - het Ermenegildo Zegna-pakketje aangemeten.

De Ermenegildo Zegna is gebaseerd op de Ghibli S Q4, en is net als z'n grote broer een voorproefje op een speciale uitvoering. De Ghibli is Azzurro Astra gespoten en staat op speciaal 20-inch lichtmetaal dat met een Liquid Metal-lak is bespoten.

In het interieur zien we een heel arsenaal aan mooie materialen. Van zijde tot tweekleurig leer met speciale stiksels. Verder komen we koolstofvezel accenten tegen, aluminium instaplijsten en een hele reeks speciale badges.

Onder de kap ligt de welbekende biturbo-V6 met 410 pk en 455 Nm koppel. Het vermogen wordt naar alle vier de wielen gestuurd.

Van de Quattroporte Ermenegildo Zegna zijn 100 stuks gemaakt, ongetwijfeld zal de oplage van deze Ghibli niet veel hoger liggen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.