M-Sport stort zich op Ford Transit

Bus met racegenen: Ford Transit M-Sport

M-Sport stort zich op Ford Transit
M-Sport stort zich op Ford TransitM-Sport stort zich op Ford TransitM-Sport stort zich op Ford TransitM-Sport stort zich op Ford TransitM-Sport stort zich op Ford TransitM-Sport stort zich op Ford TransitM-Sport stort zich op Ford TransitM-Sport stort zich op Ford TransitM-Sport stort zich op Ford TransitM-Sport stort zich op Ford Transit
Aannemers opgelet. Bij M-Sport kun je een wel héél uitbundig versierde Ford Transit bestellen.

Door de jaren heen de Transit zich niet alleen als zeer succesvolle bestelbus ontpopt, de ruimtelijke Ford blijkt ook prima te kunnen dienen als speelbal van tuners. Deze keer zien we wat tuner M-Sport en Van Sport van de bus gebakken hebben.

De twee Britse bedrijven hebben samen een behoorlijk opgetuigde Transit in elkaar gezet om de vijftigste verjaardag van de bus te vieren. Vanbuiten vertoond de besteller - dankzij gigantisch spoilerwerk - overeenkomsten met de Ford Fiesta RS World Rally Car. Ook het hele interieur is op de schop gegaan. Hier vinden we bakken met leer en blauwe veiligheidsgordels. Verder ligt de Transit dichter boven het asfalt en is hij voorzien van 18-inch metende OZ-wielen. Van motorische tuning is geen sprake.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.