M Performance Parts voor nieuwe BMW 6-serie GT

Dikdoenerij

BMW M Performance Parts 6-serie GT
BMW M Performance Parts 6-serie GTBMW M Performance Parts 6-serie GTBMW M Performance Parts 6-serie GTBMW M Performance Parts 6-serie GTBMW M Performance Parts 6-serie GTBMW M Performance Parts 6-serie GT
BMW heeft kort na de onthulling van de nieuwe 6-serie GT de orderboeken geopend van de M Performance-aankleding voor de kersverse inzending uit München.

Steevast kunnen we op afzienbare termijn na de onthulling van een nieuwe BMW, rekenen op de presentatie van een uitgebreide mix Performance Parts van de M-afdeling die de auto sportiever DNA geven.

Zo zet BMW M Performance lichtgewicht wielen op de bestellijst, exemplaren die maar liefst 21-inch groot zijn. Erachter is een sportiever remsysteem te monteren. BMW spreekt verder over glanzend zwarte 'nieren' in de grille, spiegelkappen die uit met koolstofvezel versterkt plastic zijn vervaardigd. In het interieur kan indien gewenst een sportstuur worden gemonteerd.

BMW zet verder een M Performance-uitlaatsysteem op de lijst, een uitlaat die de 6-serie Gran Turismo een grotere geluidstechnische aanwezigheid moet geven. Het systeem is er alleen voor de 630i en 640i. Afhankelijk van de gekozen motorisering zijn de uitlaateindstukken rond of trapeziumvormig.

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.