Lincoln belicht gefacelifte Navigator

Opfrisbeurt voor top-SUV

Lincoln Navigator
Lincoln NavigatorLincoln NavigatorLincoln NavigatorLincoln Navigator SpyshotsLincoln Navigator SpyshotsLincoln Navigator SpyshotsLincoln Navigator SpyshotsLincoln Navigator Spyshots

Lincoln heeft een facelift voor de Navigator op de planning staan. De opgefriste fullsize-SUV wordt op 18 augustus officieel onthuld, maar Lincoln laat nu alvast het front zien in een teaserfilmpje.

De beelden van Lincoln bevestigen vooral wat eerder al te zien was op spionagefoto's van de gefacelifte Navigator. De koplampen van de SUV zijn opnieuw ingedeeld, waarbij een L-vormige ledstrip fungeert als dagrijverlichting die de twee lichtunits in iedere koplamp flankeert. Ook haalde men een hoekje uit de koplampen van de Navigator, waardoor ze iets smaller ogen. De grille lijkt iets minder groot te zijn dan het exemplaar op de vorige Navigator, maar de randen van de grille lopen aan weerszijden verder door richting de voorbumper. Het patroon in de grille is hetzelfde als dat van het uitgaande model. Het Lincoln-logo lijkt verlicht te zijn in het teaserfilmpje.

Lincoln Navigator

Lincoln Navigator

Afgezien van de koplampen en de grille houdt Lincoln de rest van de Navigator nog even onder de pet. Op de spionagefoto's was onder de camouflage te zien dat de achterkant een grotere make-over krijgt, met rankere achterlichtunits die aan elkaar verbonden zijn met een ledbalk over de breedte van de achterklep. In het interieur leek afgezien van het grote centraal op het dashboard geplaatste scherm weinig te zijn veranderd. Waarschijnlijk krijgt de Navigator net als voorheen de 3,5-liter EcoBoost V6 van Ford onder de kap, die de mastodont met 450 pk nog aardig vooruit moet kunnen helpen. Komende week weten we meer, maar in Nederland hoef je de Navigator via de officiële kanalen niet te verwachten.

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.