Lexus NX nu al stoer aangekleed

TRD of Modellista?

Lexus NX TRD en Modellista

De Lexus NX moet nog voet op Nederlandse bodem zetten, maar toch is de auto al door twee bedrijven uiterlijk lekker dik aangekleed. Zowel Toyota's eigen Toyota Racing Development (TRD) als huistuner Modellista nemen de kakelverse SUV onder handen.

De medio dit jaar gepresenteerde Lexus NX staat aan het eind van dit jaar bij de Nederlandse dealers. Wie wel houdt van een sportief randje, hoeft de auto niet te laten staan. Op termijn komt Lexus ongetwijfeld zelf met een dynamischer aangeklede F Sport Line-uitvoering, maar wie daar een stapje boven wil gaan zitten, kan zijn NX volhangen met onderdelen van Modellista en TRD Parts.

De Lexus NX met TRD-aankleding op deze foto's is met zijn veel in het zwart uitgevoerde extraatjes de sportiefste van het stel aangepakte SUV's. Uit de TRD Parts-catalogus kun je niet alleen aangepaste sideskirts en 20-inch lichtmetaal trekken, wie het wenst kan er zelfs een achterbumper met diffuser en maar liefst vier uitlaateindstukken in aanvinken. Opvallend detail zijn de zijspiegelkappen, zelfs die hebben een andere vorm. De Modellista-variant is tevens rondom volgehangen met uiterlijke toevoegingen, maar komt net wat luxueuzer voor de dag. Modellista geeft de NX een andere grille en plakt in plaats van zwarte accenten juist chroomkleurige elementen op de NX. Deze variant heeft niet eens zichtbare uitlaateindstukken. Wel zitten er zilverkleurige elementen in de achterbumper die naar knalpijpen verwijzen.

De Lexus NX heeft in Nederland een vanafprijs van €59.990. Dat bedrag is voor de NX 350h met voorwielaandrijving. De NX is later ook leverbaar als plug-in hybride NX 450h+. Hier vind je de prijzen van de nieuwe Lexus NX.

PRIVATE LEASE Lexus NX

Lexus
Lexus NX 350h (5D/CVT)
€ 1.009
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.