Land Rover-actiepakketten op Evoque en Freelander

Land Rover-actiepakketten op Evoque en Freelander
Om de verkopen van de Range Rover Evoque en Land Rover Freelander 2 een duwtje in de rug te geven, heeft Land Rover tijdelijk twee actiepakketten in het leven geroepen.

Voor de Range Rover Evoue werd het Pure Business Pack samengesteld, bestaande uit onder andere navigatie, leren bekleding, telefoonintegratie, touchscreen, een audiosysteem van Meridian en 18-inch lichtmetalen wielen. Normaal kosten deze extra's je 5.800 euro, tijdelijk zijn ze verkrijgbaar voor 2.990 euro. De basisprijs voor de Evoque met Pure Business Pack bedraagt 46.890 euro. Je stapt dan in een eD4 met 150 pk sterke 2,2-liter dieselmotor, een handgeschakelde zesbak en voorwielaandrijving.

Het Prestige Pack op de Land Rover Freelander 2 SE kost 2.000 euro, normaal gesproken ben je voor alle opties 4.260 tot 7.160 euro kwijt – afhankelijk van de motorisering. Wat krijg je voor die twee mille? Reken op onder andere leren bekleding, verwarmbare voorstoelen, navi, parkeersensoren, xenonlampen met led 'signature' verlichting, telefoonintegratie en 18-ich lichtmetaal. De Freelander 2 SE Prestige Pack is als eD4 verkrijgbaar vanaf 49.500 euro.

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.