Laatste productieronde voor Hummer H3

Hummer H3-productie Schreveport
Hummer heeft nog een laatste grote order binnengekregen voor de Hummer H3. De productielijn wordt dus nog één keer opgestart.
Het ziet er naar uit dat de redding voor Hummer te laat komt. Na de berichten van GM over het opdoeken van het merk, is er geen nieuws gekomen over nieuwe overnamekandidaten voor. Toch is er nog een grote order voor de H3 gekomen en gaat de productielijn in Shreveport nog één keer draaien. Sinds half januari staat die al stil. Bij General Motors is nog een fleetorder binnengekomen voor 849 H3's. Er is niet bekendgemaakt wie de bestelling heeft geplaatst, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een autoverhuurbedrijf. In Shreveport worden ook nog de GMC Canyon en de Chevrolet Colorado gemaakt. Na de korte herstart van de productie valt definitief het doek voor Hummer. Er zouden nog twee biedingen op het merk binnen zijn, maar die lijken niet levensvatbaar te zijn.

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.