Kleine facelift BMW M6

Facelift BMW M6
De BMW M6 ondergaat een aantal minieme veranderingen voor de facelift die gepland staat voor begin 2015. Onze spionagefotograaf spotte de nieuwe M6 voor het eerst op de openbare weg en had opvallend weinig last van camouflage.

In navolging van de 6-serie Coupé en Grand Coupé wordt ook de M6 her en der een beetje bijgeschaafd. De camouflage is alleen rondom de neus en achterlampen bevestigd, want verder verandert er niets.

De nieuwe koplampen, inclusief vernieuwde dagrijverlichting, springen meteen in het oog. Ook de lichtunits aan de achterzijde zijn iets anders vormgegeven. Een licht aangepaste voorbumper maakt de opfrisbeurt af.

Het is niet bekend wanneer BMW de gefacelifte M6 gaat onthullen. We vermoeden dat dit op een Amerikaanse show zal zijn, bijvoorbeeld de LA Auto Show (november) of de NAIAS in Detroit (januari). Naar verwachting verschijnt de auto begin 2015 bij de dealers.

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.