Kia Sportage 1.6 T-GDI ook zonder AWD met DCT

Liever lui dan moe

Kia Sportage

Kia breidt het leveringsprogamma van de Sportage uit. De voorwielaangedreven Sportage met 1.6 T-GDI is nu ook met automaat te krijgen.

Wie tot op heden een Sportage met automaat wilde, was al snel aangewezen op de vierwielaangedreven variant van de 177 pk sterke 1.6 T-GDI. Uitwijken naar een dieselversie was een andere optie. Dat betekende dat je minimaal € 44.395 moest aftikken voor je zelf schakelende benzine-Sportage. Daar komt nu verandering in.

Kia zet namelijk ook een automaat op de prijslijst van de 177 pk sterke Sportage 1.6 T-GDI met voorwielaandrijving, en dat drukt de prijs. De vanafprijs van de 1.6 T-GDI mét zeventraps automaat met dubbele koppeling, is vastgesteld op € 42.395. Voor dat geld krijg je de DynamicLine. De Dynamic PlusLine moet € 44.395 opbrengen.

Kia levert de Sportage 1.6 T-GDI DCT7 verder ook als GT-Line en als GT-LinePlus. Die versies kosten respectievelijk € 47.395 en € 50.395.

PRIVATE LEASE Kia Sportage

Kia
Kia Sportage 1.6 T-GDi Mild Hybrid ComfortLine (5D/6H)
€ 599
 
Arval
Kia Sportage 1.6 T-GDi Hybrid DynamicLine (5D/6A)
€ 685
 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum