Kia Rio GT-Line geprijsd

Minimaal € 21.235 voor sportief aangeklede Rio

Kia Rio GT-Line
Eind januari toonde Kia de eerste foto's van de Rio GT-Line, een sportief ogende uitvoering die vandaag van Nederlandse prijzen is voorzien.

Kia stelt het GT-Line-pakket beschikbaar voor de Rio met 100 pk of 120 pk sterke 1.0 T-GDI benzinemotor. Dat betekent dat de atmosferische 1.4 en de 1.4 CRDi-idieselversie niet met het sportieve pakket zijn aan te kleden.

Wie de Kia Rio met 100 pk sterke 1.0 T-GDI als GT-Line wenst, moet € 21.235 reserveren. Voor de 120 pk sterke GT-Line vraagt de importeur een bedrag van € 22.735. Bestellen kan per direct.

De Rio GT-Line is vanbuiten onder meer te herkennen aan zijn 17-inch wielen, sportiever vormgegeven bumpers waar ledmistlampen in zijn verwerkt, zijn chroomkleurige raamomlijsting en de twee uitlaateindstukken.

Het interieur van de Rio GT-Line is afgewerkt met een combinatie van zwart kunstleder en grijze stof. De schakelaars hebben een metallic afwerking en ook aluminium pedalen maken deel uit van het GT-Line-feestje.

De Rio is zoals gezegd de zevende Kia die met het GT-Line-pakket is te krijgen. De hatchback is daarmee aan het rijtje toegevoegd waar de Picanto, Cee'd, Sportage, Optima, Stinger en Sorento al in stonden.

Lezersreacties (44) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.