Infiniti G37 poedert neus voor nieuwe decennium

Infiniti G37 poedert neus voor nieuwe decennium
Het nieuwe decennium vindt Infiniti een mooie aanleiding om de G37 nog eens goed te bekijken. Voor het nieuwe jaar zijn er een paar wijzigingen doorgevoerd aan de premium Japanner.
De meest opvallende wijziging aan de Infiniti G37 is de nieuwe neus. Er zijn voortaan meedraaiende bi-xenon-lampen en een vernieuwde grille. We moeten er even bij zeggen dat de wijzigingen wel erg subtiel zijn. Je moet twee keer kijken voordat je 't ziet. Het onderstuk van de voorbumper is eveneens vernieuwd en valt op door de mistlampen die daar voortaan in zijn geplaatst. In het interieur zijn de optionele houtafwerking en de lederen bekleding verbeterd. Bovendien is het 'wheat'-leer nieuw in de catalogus. Verder zijn er nieuwe aluminium accenten in het binnenste van de G en is er een aantal nieuwe kleuren leverbaar. Dat zijn 'Smokey Quartz', 'Graphite Shadow' en 'Vibrant Red'. De motoren blijven verder ongewijzigd.

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.