Infiniti G25 op komst

Infniti G MY 2010
Infiniti plant een minder gespierde versie van de G sedan. Die kennen we tot nu toe alleen met de 3,7-liter V6 met 320 pk. Nu zijn er ook berichten over een G25 met aanzienlijk minder vermogen.
Infiniti wil de G-reeks aan het einde van het jaar uitbreiden met een G25. Dat meldt het Amerikaanse Inside Line. Tot nu toe is er alleen de G37 met een 3,7-liter V6 die 320 pk heeft. De G25 krijgt de beschikking over een 2,5-liter V6 met een vermogen van 213 pk en maximaal 265 Nm trekkracht. Met een uitbreiding van het motorenaanbod kan de Infiniti G beter concurreren met bijvoorbeeld de BMW 3-serie en de Mercedes-Benz C-klasse. Aanvankelijk melden de Amerikanen dat de G25 alleen voor de markt in de VS is bedoeld. Maar ook in Europa kan Infiniti heel goed een wat minder dik model gebruiken. Wie weet maakt hij dus de oversteek naar het CO2-gekke Europa. Aanvankelijk zal de G25 er alleen als sedan komen. Bij gebleken succes staan ook de coupé en de cabriolet op de nominatie voor deze lichtere motor.

Lezersreacties (44) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.