In juli 2010 is het afgelopen met de Dodge Viper

Dodge Viper
De Dodge Viper is één van de kroonjuwelen van het Chrysler-concern. Onder de vleugels van Fiat mag hij doorgaan tot juli van het volgende jaar. Daarna staat er iets anders spannends op stapel.
Chrysler neemt in juli 2010 de Viper uit productie. Voordat het zo ver is wordt er nog een afscheidseditie van vijfhonderd exemplaren gepland. Waarmee die zich onderscheidt, wil Chrysler nog niet zeggen. Na 2010 moeten we het een jaartje doen zonder sportauto van Chrysler. In 2012 wil Chrysler een nieuwe sportcoupé brengen en daarbij heeft Fiat een flinke vinger in de pap. Naar verwachting zullen Ferrari en Maserati de helpende hand bieden. Details over de nieuwe sportauto zijn nog onbekend. Voorafgaand aan het faillissement van Chrysler hebben de Amerikanen geprobeerd de productielijn te verkopen. Daarop is er alleen een veel te mager bod gekomen van Devon, waarna de verkoop is afgeblazen.

Lezersreacties (35) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.