In beeld: nieuwe Mercedes-Benz CLS-klasse

Onthulling nabij!

Mercedes-Benz CLA-klasse
Mercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasse
Deze week beleeft de nieuwe Mercedes-Benz CLS-klasse zijn debuut tijdens de Los Angeles Auto Show. Mercedes laat de auto nog een laatste keer zien in een teaservideo.

De nieuwe CLS-klasse gunt ons alvast een blik op zijn lichtunits aan zowel voor- als achterzijde. Het is overduidelijk dat Mercedes-Benz voor het ontwerp van de nieuwe CLS-klasse, die waarschijnlijk alleen nog als sedan verschijnt, trouw blijft aan de lijnen die het op de eerste twee generaties van het model toepaste. We zien een gestrekte sedan met een lage raampartij, rondom voorzien van een forse hoeveelheid welvingen.

De nieuwe CLS-klasse zal profiteren van een behoorlijke gewichtsreductie, de E-klasse slankte immers zo'n 100 kilo af bij zijn generatiewissel. De motorenlijst omvat een reeks zescilinder benzine- en dieselmotoren, aangevuld met geblazen viercilinders. Over enkele dagen kent de CLS-klasse geen geheimen meer, dan presenteert Mercedes-Benz de derde generatie op de beursvloer van Los Angeles.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum