Hyundai Legato Concept: Genesis met SEMA-spieren

Hyundai Legato Concept: Genesis met SEMA-spieren
Over een krappe maand staat Las Vegas weer in het teken van bakken met pk's. Hyundai en ARK Performance zullen er hand in hand deze Legato Concept onthullen.

Het klinkt allemaal wat spannender dan het wellicht is. Deze schetsen van de 'concept' die op de SEMA-show wordt geparkeerd zijn gewoon een stel tekeningen van een getunede Genesis.

ARK Performance legt overigens graag uit waarom Legato aan de naam van de Koreaan is toegevoegd. "Legato is een Italiaanse muziekterm die staat voor 'samengebonden'. Wij hebben exotisch design naadloos geïntegreerd met prestaties en een luxe interieur". Wat daar terecht van gaat komen zullen we om 5 november zien, dan opent de tuningshow z'n poorten voor het eerst.

We zien een zilvergrijze Genesis met een behoorlijke bodykit, grote wielen en een achterspoiler. De 3,8 liter V6 van de Koreaan perst er ditmaal 400 pk uit, toch behoorlijk minder dan de 1.000 pk sterke Genesis die Bisimoto meesleept naar Las Vegas.

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.