Hyundai Grandeur flink in prijs omlaag

Hyundai Grandeur
Grote Koreaanse sedans hebben nog nooit potten kunnen breken op de Nederlandse markt. Neem de Hyundai Grandeur, waarvan er sinds zijn aantreden in 2005 maar 146 verkocht zijn. Een forse prijsverlaging kan dat aantal wellicht doen stijgen.
De versie met 2.2 CRDI zakt het meest in prijs. Die kostte 48.995 euro maar staat nu voor 39.995 euro voor u klaar. Een Grandeur heeft de afmetingen van auto's als de Volvo S80. Overigens heeft de grote Hyundai met dieselmotor een E-label, terwijl de Zweedse concurrent met A-label verkrijgbaar is. Maar Hyundai belooft zuiniger en krachtiger dieselmotoren. Zo werkt het merk aan een 2.2 CRDI met twinstageturbo die 225 pk levert. Ook staat er een transmissie met dubbele koppeling op stapel, die een verbruiksverbetering van 10 procent moet opleveren ten opzichte van motoren met een traditionele automaat. Ook de Grandeur met 3.3 V6 benzine gaat in prijs omlaag. Voor die versie vraagt de dealer voortaan 41.995 euro, dat was 46.495 euro.

Lezersreacties (42) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.