Herziene toekomstmuziek: Audi en Airbus PopUp Next

Vliegen én rijden

Audi Pop.Up Next Airbus
Audi Pop.Up Next AirbusAudi Pop.Up Next AirbusAudi Pop.Up Next AirbusAudi Pop.Up Next AirbusAudi Pop.Up Next Airbus
Vorig jaar bundelden Airbus en designhuis Italdesign hun krachten en kwamen met de Pop.Up Concept op de proppen. Die toekomstmuziek is nu herzien en daarbij is Audi nu in het bootje gestapt.

In theorie verandert er weinig aan de combinatie van een drone en een auto die Airbus en Italdesign vorig jaar presenteerden. Pop.Up Next is opnieuw een concept dat bestaat uit een elektrisch en autonoom concept bestaande uit een 'pod' die op een rijdend platform kan worden gezet én aan een drone kan worden gehangen.

In rijdende vorm heeft de tweezits pod nu een duidelijk Audi-sausje over zich heen gekregen. In het interieur is een 49-inch scherm geplaatst en alle interactie tussen mens en machine geschiedt door middel van spraak, gezichtsherkenning, eye-tracking en aanraking. Audi zegt zich vooral te hebben gestort op het leveren van kennis op het gebied van accutechniek en autonoom rijden.

PRIVATE LEASE Audi

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.