Heftigere BMW M4 GTS loopt tegen de lamp

Het kan altijd extremer

Spyshots BMW M4 GTS
Spyshots BMW M4 GTSSpyshots BMW M4 GTSSpyshots BMW M4 GTSSpyshots BMW M4 GTSSpyshots BMW M4 GTS
In de markt voor een sportief ingestelde coupé? BMW biedt je al de keus uit een breed scala aan hitsige M4-versies, een verzameling sportversies waar er ogenschijnlijk nog één aan wordt toegevoegd.

Zo heeft BMW's 4-serie Coupé niet alleen als M4, maar ook als M4 GTS en als M4 CS het levenslicht gezien. De in 2015 gepresenteerde GTS is inmiddels uit productie, maar het lijkt erop dat BMW meer met die auto van plan is. Op deze foto's is namelijk een M4 GTS zichtbaar waarop de heren en dames van BMW's M-divisie nogmaals de inhoud van hun trukendoos hebben losgelaten.

Het spoilerwerk rondom lijkt namelijk nog extremer dan bij de M4 GTS. De auto op de foto's heeft onder andere grotere splitters en bij de voorste wielkasten zien we niet alleen nieuwe luchtinlaten boven de wielen, maar ook grotere luchtopeningen tussen het portier en de wielkast. De zijskirts zijn nog prominenter aanwezig en achterop monteert BMW nieuw bumperwerk en een gigantische achtervleugel.

Die spoiler wijst er mogelijk op dat deze auto niet voor de openbare weg is bedoeld. Het is niet ondenkbaar dat BMW zijn 4-serie een speciale trackversie geeft. Als dat het geval is, verwachten we tevens een kleine krachtinjectie ten opzichte van de 'reguliere' M4 GTS. Die auto wist onder andere dankzij de komst van waterinjectie 500 pk uit zijn zes-in-lijn te persen, 79 pk meer dan de reguliere M4. Er zijn 700 exemplaren van gebouwd.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (31) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum