Geschetst: Tesla Model S Shooting Brake

Niels van Roij achter de tekentafel

Tesla Model S Shooting Brake teaser
Een ongetwijfeld gefortuneerde shooting brake-verzamelaar heeft het in Nederland gevestigde RemetzCar opdracht gegeven om een Tesla Model S om te bouwen tot zijn favoriete carrosserievariant. Vandaag is duidelijk hoe de Model S Shooting Brake eruit komt te zien.

Een jaar geleden gaf de Nederlander Floris de Raadt RemetzCar opdracht om een Tesla Model S om te toveren tot shooting brake. De hulp van niemand minder dan de eveneens Nederlandse ontwerper Niels van Roij, werd via zijn in Londen gevestigde designbureau ingeschakeld om de te creëren Model S van een fraaie koets te voorzien.

Het blijft overigens niet bij één exemplaar. RemetzCar heeft een gelimiteerde serie van 20 stuks in de pijplijn zitten. Wie een exemplaar wil hebben, kan zijn Shooting Brake uiteraard geheel naar eigen wensen laten samenstellen. In de eerste week van maart wordt het eindresultaat gepresenteerd. De orderboeken zijn overigens al opengeslagen, bestellen dus!

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (35) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum