Gelekt: Mercedes CL facelift

Mercedes CL
Mercedes CLMercedes CLMercedes CLMercedes CLMercedes CLMercedes CLMercedes CLMercedes CLMercedes CLMercedes CLMercedes CL
Ook de Godfather van het Mercedes-gamma moet af en toe naar de schoonheidsspecialist. En zodoende kunnen we de eerste beelden van de gefacelifte CL laten zien.
Het motorengamma is in de categorie 'van dik hout zaagt men planken'. De basismotor is gloednieuw, de 500 CGI. Het betreft een 4,6-liter V8 met 435 pk. Vierwielaandrijving is een optie. Daarna is er de CL 600, die goed is voor 517 pk. Ook AMG is weer van de partij met de CL 63 (545 pk) en de CL 65 AMG (630 pk). De 63 AMG heeft voor het eerst de nieuwe 5,5-liter V8 biturbo onder de kap.
De uiterlijke wijzigingen blijven zo op het oog beperkt tot led-dagrijverlichting, een nieuwe grille en een andere vorm voor de buitenspiegels. De uitgebreidere, officiële informatie hopen we u later vandaag te kunnen melden.

Lezersreacties (66) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.