Gelekt: gefacelifte Opel Zafira

Vaarwel eigen front

Gelekt: gefacelifte Opel Zafira
Gelekt: gefacelifte Opel ZafiraGelekt: gefacelifte Opel ZafiraGelekt: gefacelifte Opel ZafiraGelekt: gefacelifte Opel ZafiraGelekt: gefacelifte Opel ZafiraGelekt: gefacelifte Opel Zafira
Zure gezichten bij Opel. AutoEvolution heeft de eerste foto's van de gefacelifte Zafira Tourer al uit een configurator weten te trekken.

De onthulling van de gefacelifte Opel Zafira Tourer - die ogenschijnlijk gewoon als Zafira door het leven zal gaan - staat eigenlijk pas voor volgende week gepland. Toch is de auto nu al vanuit alle hoeken te zien.

De Zafira verliest bij de facelift zijn originele front met grote C-vormige lichtunits. In plaats daarvan krijgt de MPV een front dat meer in lijn is met dat van de Astra. Aan de achterzijde lijken geen wijzigingen plaats te vinden. Vanbinnen zien we een vernieuwd dashboard met een nieuw instrumentarium en een infotainmentscherm dat lager op de middenconsole is gemonteerd en een hele reeks knoppen overbodig maakt.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (53) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.