Ford Mustang Mach-E heeft meer politieambitie

Ook in Verenigde Staten

Ford Mustang Mach-E Police Pilot
Ford Mustang Mach-E Police PilotFord Mustang Mach-E Police PilotFord Mustang Mach-E Police PilotFord Mustang Mach-E Police PilotFord Mustang Mach-E Police PilotFord Mustang Mach-E Police Pilot

De Amerikaanse president Joe Biden wil de gehele vloot van de Amerikaanse overheid op termijn uit EV's laten bestaan. Ford zet in de Verenigde Staten met een Mustang Mach-E de eerste stappen richting een elektrisch aangedreven politieauto.

De Engelse tak van Ford liet onlangs tijdens de Emergency Services Show Birmingham een Ford Mustang Mach-E in politieuniform zien. Iets soortgelijks doet de Amerikaanse afdeling van Ford nu, al lijkt het vooralsnog om niets meer dan een elektrische Mustang Mach-E met een stel stickers te gaan.

Het signaal dat Ford met de Mustang Mach-E afgeeft, is echter een belangrijke. De bestickerde Mustang Mach-E geldt namelijk als Fords eerste stap naar een volledig elektrische politieauto. Ford heeft de Mustang Mach-E ter test aangeboden aan het politiekorps van de Amerikaanse staat Michigan. De resultaten die daaruit voortkomen, zegt Ford te gebruiken voor de ontwikkeling van toekomstige elektrische politieauto's. Meer informatie over de Mustang Mach-E in politiejas, geeft Ford niet vrij.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.