Fiat hangt prijskaartjes aan Fullback

Japanse Italiaan blijft onder de 25 mille

Fiat Fullback
Met de Fullback heeft Fiat zich een pick-up cadeau gedaan. We weten nu wat het op de Mitsubishi L200 gebaseerde werkpaard moet gaan kosten.

Voor 24.990 euro krijg je van Fiat de Fullback als Extended Cab in SX-uitvoering mee naar huis. Net als in alle andere versies ligt er een 2,4-liter metende viercilinder turbodiesel in het vooronder. In de SX is deze 150 pk en 180 Nm sterk. Schakelen gaat met een handgeschakelde zesbak of een vijftrapsautomaat.

De Extended Cab is er ook als LX. In dat geval is de dieselmotor 180 pk en 430 Nm sterk. Op zijn prijskaartje is een bedrag van 26.990 euro geschreven. De Double Cab kost als SX en LX respectievelijk 25.990 en 28.490 euro. Vanaf augustus staat de Fullback bij de Nederlandse dealers. Bovengenoemde prijzen zijn overigens excl. btw.

De Fullback is niet de enige nieuwe bedrijfsauto van Fiat. Onlangs trokken de Italianen het doek van de Talento, Fiat's versie van de Opel Vivaro, Renault Trafic en Nissan NV300.

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.