Facelift voor Mercedes CLS Shooting Brake

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake facelift
Mercedes-Benz CLA Shooting Brake faceliftMercedes-Benz CLA Shooting Brake faceliftMercedes-Benz CLA Shooting Brake faceliftMercedes-Benz CLA Shooting Brake faceliftMercedes-Benz CLA Shooting Brake faceliftMercedes-Benz CLA Shooting Brake faceliftMercedes-Benz CLA Shooting Brake faceliftMercedes-Benz CLA Shooting Brake faceliftMercedes-Benz CLA Shooting Brake facelift
Mercedes heeft het maar druk met het vernieuwen van z'n gamma. Kiekte onze fotograaf afgelopen maand onder meer de nieuwe C- en B-klasse, inmiddels heeft-ie ook de gefacelifte CLS Shooting Brake voor de lens gehad.

Qua camouflage houden de Duitsers het, op de voorkant na, redelijk bescheiden. Alle aanwijzingen duiden er daarom op dat de voorzijde wordt voorzien van het 'nieuwe' gezicht van Mercedes. Wat dat inhoudt? Andere koplampen, een grotere honingraatgrille met afgeronde hoeken en een nieuwe voorbumper. De achterzijde van de CLS Shooting Brake lijkt onaangetast te blijven.

Op het dashboard zien we het opstaande beeldscherm, dat in alle nieuwe modellen zit verwerkt. In de huidige CLS is-ie nog geïntegreerd in het dashboard, verder spotten we weinig veranderingen aan het interieur.

De huidige Shooting Brake bivakkeert nog maar anderhalf jaar op de markt, dus is deze facelift opmerkelijk vlug te noemen. Het zal waarschijnlijk niet lang duren tot we de gefacelifte sedan voorbij zien komen.

Wanneer-ie op de markt komt is nog niet duidelijk. Verwacht hem in ieder geval niet voor volgend jaar in de showroom te vinden.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum