Facelift voor Daihatsu Cuore

Facelift voor Daihatsu Cuore
Facelift voor Daihatsu CuoreFacelift voor Daihatsu CuoreFacelift voor Daihatsu CuoreFacelift voor Daihatsu CuoreFacelift voor Daihatsu CuoreFacelift voor Daihatsu Cuore
De zesde generatie van de Cuore die sinds 2003 op de Nederlandse markt verkrijgbaar is, wordt op een paar punten aangepast. De wijziging zijn uitsluitend optisch van aard.
De zesde generatie van de Cuore die sinds 2003 op de Nederlandse markt verkrijgbaar is, wordt op een paar punten aangepast. De wijziging zijn uitsluitend optisch van aard. Het van huis uit wat saaie grijze interieur is voor modeljaar 2006 wat opgevrolijkt. De middenconsole is nu volledig in metallic-grijs uitgevoerd. Daarnaast zijn sommige details verchroomd. De 3-deurs en 5-deurs verschillen voortaan iets in de aankleding. De 3-deurs ademt een wat sportievere sfeer met een zwart/grijs interieur. Het dashboard en de bekleding van de 5-deurs zijn grotendeels in beige uitgevoerd waardoor het interieur wat meer luxe uitstraalt.
De verschillen aan de buitenzijde betreffen slechts een gewijzigde grille met meer chroom en een andere voorbumper.
Aan de techniek veranderde helemaal niets. Voor de aandrijving is nog steeds de driecilinder 1-liter benzinemotor met 58 pk verantwoordelijk.
De vernieuwde Cuore staat vanaf begin november bij de Nederlandse dealers. De prijzen zijn nog niet bekend.