Extra ruige, gelimiteerde 500 Abarth

500 Abarth Opening Edition
Fiat 500 Abarth Opening Edition500 Abarth Opening Edition500 Abarth Opening Edition500 Abarth Opening Edition500 Abarth Opening EditionFiat 500 Abarth Opening Edition500 Abarth Opening Edition500 Abarth Opening Edition500 Abarth Opening Edition500 Abarth Opening Edition500 Abarth Opening Edition
Om de introductie van de 500 Abarth luister bij te zetten, komt het merk met een speciale introductieversie. Dat betekent een heftiger uiterlijk en meer pk's.
De standaardversie is met z'n 135 pk niet heel veel krachtiger dan de concurrentie, maar de speciale Opening Edition stelt resoluut orde op zaken. Deze gelimiteerde oplage van de 500 Abarth heeft namelijk de beschikking over 160 pk. De sprint naar 100 kilometer per uur gaat nu een halve seconde sneller: 7,4 in plaats van 7,9 seconden.
De Opening Edition is leverbaar in twee kleuren: Parelmoer Wit of Campovolo Grijs. Wie voor de laatste kleur kiest, heeft de mogelijkheid om die te combineren met een rood-wit geblokt dak.
Verdere bijzonderheden zijn 17 inch lichtmetalen wielen in de kleuren wit of titanium, rode remklauwen, donker getint glas en een aangepast interieur met speciaal rood leder. De 500 Abarth Opening Edition komt in een oplage van honderd stuks, allemaal met een exclusief ontworpen autohoes om het dierbare bezit tegen de elementen te beschermen.

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.