En dat is vier: Bugatti Veyron Rembrandt Legend

Rembrandt Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse
Rembrandt Bugatti Veyron Grand Sport VitesseBugatti Veyron Rembrandt Bugatti Grand Sport VitesBugatti Veyron Rembrandt Bugatti Grand Sport VitesBugatti Veyron Rembrandt Bugatti Grand Sport VitesBugatti Veyron Rembrandt Bugatti Grand Sport VitesBugatti Veyron Rembrandt Bugatti Grand Sport VitesBugatti Veyron Rembrandt Bugatti Grand Sport Vites
Bugatti heeft er een hele kluif aan om al z'n Veyrons te slijten. Een reeks actiemodellen, behorend tot de Legends-reeks, moet de verkopen enigszins aanslingeren.

Bugatti heeft de Legend-reeks in het leven geroepen om grote namen uit het verleden te eren, en natuurlijk om z'n Veyron aan te man te brengen. Van elk actiemodel uit de Legend-serie worden drie exemplaren gemaakt, voor legende nummer vier, die zal debuteren op de Salon van Genève, geldt uiteraard niet anders.

Ondanks z'n naam anders doet vermoeden, is dit woeste beest niet vernoemd naar onze eigen Rembrandt. Het gaat in dit geval om Rembrandt Bugatti, broer van Bugatti-oprichter Ettore Bugatti en een bekend beeldhouwer.

We zien een bronskleurige Veyron met lichtbruine details aan de onderzijde. Voor de logo's is platinium gebruikt en het lichtmetalen schoeisel is Firefinch gespoten. Voor de 2,18 miljoen euro die het technische hoogstandje kost, krijg je wel mooi een bruin gespoten tankdop met Rembrandt-signatuur en een op detail aangepast interieur mee. O ja, en een 1.200 pk sterke 8.0-liter W16 met vier turbo's...

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.