Elektrische Volkswagen ID Buzz in beeld

Begin 2022 onthuld

Volkswagen ID Buzz

De ID-familie van Volkswagen wordt in rap tempo groter. Na de ID3 en ID4 lanceerde Volkswagen deze week de ID5 en tijdens de presentatie van die elektrische 'coupé-SUV' liet Volkswagen direct het volgende nieuwe ID-model zien. Dit is de elektrische ID Buzz.

Tijdens de presentatie van de nieuwe ID5 liet Volkswagen de ID Buzz terloops zien. De elektrische ID Buzz stond in een strak en dus weinig verhullend stickervelletje op het podium. De enige visuele misleiding komt in de vorm van de vele lijnen op het stickerwerk. Eerlijk is eerlijk, waarschijnlijk zakt je broek niet af van verbazing bij het zien van deze foto's. De aanloop naar de komst van de ID Buzz is namelijk een behoorlijk lange gebleken.

Volkswagen ID.Buzz Concept (2017)

De ID Buzz wordt een elektrische bedrijfswagen met een sterk retrodesign. De op het design van de T1 en T2 geïnspireerde elektrische Volkswagen komt als bestelwagen ID Buzz Cargo, maar krijgt ook een personenwagenversie. In 2017 liet Volkswagen al de ID Buzz Concept zien, een studiemodel waar de productieversie sterk op gaat lijken.

Volkswagen ID.Cargo Concept (2018)

Begin 2022 brengt Volkswagen de ID Buzz in verschillende lengtematen op de markt. Net als de elektrische ID3, ID4, ID5 en tal van nog te introduceren ID-modellen komt de auto op het MEB-platform te staan, reken dus ook op bekende EV-techniek. Volkswagen heeft er overigens een handje van om een nog te presenteren model ruimschoots voor de daadwerkelijke onthulling al in een psychedelisch ogend printje te laten zien. Dat deed het merk namelijk al bij auto's als de ID3, ID4 en ID5.

PRIVATE LEASE Volkswagen ID Buzz

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (37) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum